Matematik
1:500
23. januar 2006 af
Tashii (Slettet)
Hej, når der står 1:500
Er det så:
1 cm = 500 cm/eller m ?
Opgaven hedder:
Tegningen forstiller gulvet i en sal. Målestokforholdet er 1:500
1) Gulvets korteste side er = ____ m
2) Gulvets areal er = ___ m2
Ps:
Højden er 3cm, og bredden er 8 cm.
Er det så:
1 cm = 500 cm/eller m ?
Opgaven hedder:
Tegningen forstiller gulvet i en sal. Målestokforholdet er 1:500
1) Gulvets korteste side er = ____ m
2) Gulvets areal er = ___ m2
Ps:
Højden er 3cm, og bredden er 8 cm.
Svar #1
23. januar 2006 af bobbie (Slettet)
1 cm = 500cm
1m = 500m
forholdet skal bare være 1:500, du skal bare ha samme enheder.
1m = 500m
forholdet skal bare være 1:500, du skal bare ha samme enheder.
Skriv et svar til: 1:500
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
