Matematik
Isolering
26. januar 2006 af
mossadjr (Slettet)
Jeg sidder med denne svære isoleringsopgave er er ude af stand til at løse den :
P=2nt
P_2=4nt_2
Q=2ns
Q_2=4ns_2
disse skal sættes ind i følgende:
t_2=(s*t)/(s+t)
og svaret skal være:
P_2=(2P*P_2)/(P+P_2)
hvordan løser man dette?
P=2nt
P_2=4nt_2
Q=2ns
Q_2=4ns_2
disse skal sættes ind i følgende:
t_2=(s*t)/(s+t)
og svaret skal være:
P_2=(2P*P_2)/(P+P_2)
hvordan løser man dette?
Svar #1
26. januar 2006 af Otzen (Slettet)
jeg må have en ting opklaret, hvis jeg skal hjælpe dig. Du bruger tegnet _ , men betyder det minus (-) eller opløftet i (^) eller noget helt tredje?
Skriv et svar til: Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
