Matematik
Isolér
29. januar 2006 af
kimjjj (Slettet)
Kan nogen hjælpe mig med at isolere d i : a^2 + bd = c^2 ?
Mange tak
Mange tak
Svar #1
29. januar 2006 af Mester_Bean (Slettet)
a^2 + bd = c^2
start med at isolere faktoren BD
bd = c^2-a^2
Isoler derefter d ved at dividere med b:
d= (c^2-a^2)/b
start med at isolere faktoren BD
bd = c^2-a^2
Isoler derefter d ved at dividere med b:
d= (c^2-a^2)/b
Svar #2
29. januar 2006 af Mester_Bean (Slettet)
Hov havde ikke set at du allerede havde fået hjælp til det andetsteds.. men c^2-a^2 kan du også skrive om til (c+a)(c-a) ..
Skriv et svar til: Isolér
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
