Dansk

Synonymer ?

29. januar 2006 af Rixer (Slettet)
Hey..! Er der nogen herinde som kan hjælpe mig med dette?

http://peecee.dk/index.php?id=27170

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2006 af *pernille* (Slettet)

Kan du ikke selv komme med nogle forslag?
Jeg tvivler på, at der er en, som gider lave det hele for dig ;)

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2006 af Singularity (Slettet)

#0:
Du skal bare skrive de ord, som har samme betydning, som de ord der står til venstre.

Skriv evt. dine svar herinde bagefter, eller spørg, hvis du er i tvivl om noget.

Svar #3
29. januar 2006 af Rixer (Slettet)

Jeg ved godt at jeg kan bruge en ordbog men hvor henne vil det helt præcis stå?? Hvis jeg nu tog Bange = angst

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Du skal bare finde alle 4 synonymer, i ordlisten foroven, tilhørende hvert af de ord der er listet op, og skrive dem derudfor...

Ex Bange:

Bange = angst = panikslagen = skrækslagen = urolig.

Svar #5
29. januar 2006 af Rixer (Slettet)

hvad med trist og forladt hør den ikke under bange ??

fórkert = ukorrekt = falsk = fejlagtigt

Svar #6
29. januar 2006 af Rixer (Slettet)

?

Svar #7
29. januar 2006 af Rixer (Slettet)

hurtig= hastig = ekspedit = gesvindt

Krum = selvglad = en´sformig

langsom = træg = svajet = søvndyssende = sen

fuldstændig = komplet = fuldkommen

Svar #8
29. januar 2006 af Rixer (Slettet)

Er de rigtige

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

prøv med synonymordbog (evt den i Word)

nej! trist er ikke synonym til bange! børn er ofte ked af det når de bliver bange, men det gør ikke ordet til synonym ;)

Krum er forkert! når noget er krumt så bøjer det. Tænk på bogstavet C som en jernstang. Hvis det var en jernstang, ville man sige det var krumt, da det bøjer. Jeg tror nok du SKAL finde 4 synonymer til hvert ord

Svar #10
30. januar 2006 af Rixer (Slettet)

hvor kan jeg finde sådan en henne

Brugbart svar (0)

Svar #11
30. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

synonymordbøger kan købes i alle boghandler.

Words bruger du ved at markerer et ord høj trykke Shift+F7

Brugbart svar (1)

Svar #12
30. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#11 heh der skulle stå og, ikke høj

Svar #13
30. januar 2006 af Rixer (Slettet)

Der står msth3da.dll blev ikke fundet

Brugbart svar (0)

Svar #14
30. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Så har du enten undladt at installere nogle funktioner, da du installerede officepakken, eller også er installationen "gået i stykker". Du må installerer den igen så

Brugbart svar (0)

Svar #15
30. januar 2006 af Guruen (Slettet)

krum = svajet.. de skal i hvert fald stå sammen.. mange pigers rygge svajer, altså går ind ved lænden.. en mast kan også godt svaje på et skib og det samme en flagstang, hvis de feks bøjer i vinden..

Svar #16
30. januar 2006 af Rixer (Slettet)

Er der en side med synonymordbog!

Svar #17
30. januar 2006 af Rixer (Slettet)

?

Skriv et svar til: Synonymer ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.