Matematik

Opg 5029-5033 og 5062

29. januar 2006 af nodddi (Slettet)
Hej... er der nogen som har lavet disse tre opgaver fra Eksamenopgaver i matematik

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2006 af sundancekid (Slettet)

hvilket niveau?

Svar #2
30. januar 2006 af nodddi (Slettet)

A niveau

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2006 af Moderatoren

#2

Skriv opgaverne og hvad du har problemer med - så skal du nok få hjælp!

Svar #4
30. januar 2006 af nodddi (Slettet)

5029
f(x)=x^2(1-x)^9

Størsteværdien skal bestemmes?
Jeg fandt ud af at
f'(x)=2x(1-x)^9-x^2*9(1-x)^8...??

Svar #5
30. januar 2006 af nodddi (Slettet)

nogen hjælp?

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#5:
Du kan hjælpe dig selv -- og spare os andre for unødvenligt arbejde -- ved at lave en lille søgning i forummets gamle indlæg, inden du poster et sådanne spørgsmål en anden gang, thi denne opgave er blevet gennemgået før!

Konklusion: Søg og du skal finde!

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. januar 2006 af sigmund (Slettet)

Funktionen er korrekt differentieret. Så skal ligningen f'(x)=0 løses mht. x.

f'(x)=2x(1-x)^9-x^2*9(1-x)^8=0 <=>
2x(1-x)^9=9x^2(1-x)^8 <=>
2x(1-x)=9x^2 <=> 2x-2x^2=9x^2 <=>
11x^2-2x=0.

Skriv et svar til: Opg 5029-5033 og 5062

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.