Matematik

Vektor -Linjensligning

30. januar 2006 af spurgte (Slettet)
Er det rigtig forstået, at linjensligning ab+by+c=0, hvor b IKKE er 0. Her normalvektoren så n=(a,b)??

-og kan man finde retningsvektoren uden normalvektoren??

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2006 af IBM (Slettet)

Det er ax+by+c=0, og ja, så er EN normalvektor det opskrevne. Og til det andet: Det er da nemt nok at bestemme EN retningsvektor fra EN normalvektor.

Svar #2
30. januar 2006 af spurgte (Slettet)

Ja det er nemt nok at finde en retningsvektor, når man har normalvektoren.. Men hvad så når man IKKE har normalvektoren..??

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2006 af IBM (Slettet)

Så har du vel to punkter?

Skriv et svar til: Vektor -Linjensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.