Matematik
Er her mon....
05. december 2003 af
SP anonym (Slettet)
...nogen herinde som læser økonomi???? Og er interesseret i at hjælpe lidt??
Svar #3
05. december 2003 af SP anonym (Slettet)
Jeg skal finde en blomsterhandlers langsigtede omkostningsfunktion. Hvor produktionsfunktionen er givet ved:
P = 5A^(2/3) M^(1/3)
A= arbejdskraft og M = kapital med prisen r.
P = 5A^(2/3) M^(1/3)
A= arbejdskraft og M = kapital med prisen r.
Skriv et svar til: Er her mon....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
