Matematik
Udbud><Efterspørgsel
02. februar 2006 af
Chick (Slettet)
Hejza..
Vil bare lige hører om mængden i en efterspørgselkurve altid er x og prisen y?
Eller kan man godt bytte rundt?
(x=pris, Y=mængde)
Kan ikke få mit regnestykke til at gå op!!
Vil bare lige hører om mængden i en efterspørgselkurve altid er x og prisen y?
Eller kan man godt bytte rundt?
(x=pris, Y=mængde)
Kan ikke få mit regnestykke til at gå op!!
Skriv et svar til: Udbud><Efterspørgsel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
