Matematik
Differentation
02. februar 2006 af
Nannok (Slettet)
T(v) = (225)sin(v)(2 - cos(v))
T'(v) = 225cos(v)*(2-cos(v)-(225sin(v) * sin(v)
er dette rigtigt differeteret?
T'(v) = 225cos(v)*(2-cos(v)-(225sin(v) * sin(v)
er dette rigtigt differeteret?
Svar #1
02. februar 2006 af 2835 (Slettet)
umiddelbart vil jeg tro at fortegnet er + :
225cos(v)*(2-cos(v))+225sin(v)*sin(v)
idet integralet af -cosx er lig
-(-sinx)
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
225cos(v)*(2-cos(v))+225sin(v)*sin(v)
idet integralet af -cosx er lig
-(-sinx)
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Differentation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
