Matematik

Hjælp til mat.

06. december 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej alle sammen.
Vil i ikke være søde og hjælpe mig med denne her opgave:

Angiv den løsning til diff.ligningen, hvis graf går gennem (0,0)

dy/dx=2x-(2x/x^(2)+5)) Løsningen skal går gennem linjeelementet(0,5Pi;0;3).

PÅ FORHÅND MANGE TAK.

Svar #1
06. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Jeg kom til at skrive forkert.
Dette står ikke i opgaven. "løsningen skal går gen. linjeelementet(0,5Pi;0;3)".

Svar #2
06. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Men jeg har en anden opgave, hvor dette står "...", som jeg også ikke kan finde ud af.

Y´´=-9y løsningen skal går gennem linjeelementet(0,5Pi;0;3)

Svar #3
06. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Nogen der kan hjælpe TAK!!

Svar #4
06. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Please er der en der sidder og kigger på det???

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2003 af Matgeni (Slettet)

Jeg har kun tid til at give dig facit. Så må du selv tænke over det. Løsningen er givet ved:
2
2 ¦ x + 5 ¦
y = x - LN¦————————¦
5

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. december 2003 af Matgeni (Slettet)

Ups, der skulle stå:

Y = x^2 - LN((x^2+5)/5)

Svar #7
06. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Ok, tak

Svar #8
06. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Det er for den første.
Hvad med det andet? facit!!

Svar #9
06. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Til sara: Hvis du regner lidt på det vil du se ´HVORDAN du kommer frem til det første resultat, og derefter kan du selv beregne det næste.

Svar #10
06. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Ok, Anonym.

Må jeg vide hvem du er "Anonym"???

Svar #11
10. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Matgeni vil du ikke være sød og hjælpe mig med den her opgave PLEASE.

Svar #12
10. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Please er der ikke en der kan hjælpe mig med den!?

Brugbart svar (0)

Svar #13
10. december 2003 af Matgeni (Slettet)

Jo men når du skriver
linjeelementet(0,5Pi;0;3).

Hvad mener du helt præcis??

Svar #14
10. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Matgeni jeg vil helst have at du hjælper mig med den første.

Brugbart svar (0)

Svar #15
10. december 2003 af Matgeni (Slettet)

Jeg har set det ikke har nogen betydning...

Svar #16
10. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Opgaven lyder sådan:
Angive løsingen til diff.lign, hvis graf går gennem (0,0).

dy/dx=2x-(2x/(x^(2)+5))

Svar #17
10. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Hvad mener du med at den ikke har nogen betydning? så´n lyder opgaven.

Svar #18
10. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Det er opgave 4107 i Mat 3H ( den grå bog).

Svar #19
10. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Ser du stadig på det eller gør du ik???

Svar #20
10. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Svar mig TAK.

Forrige 1 2 3 4 Næste

Der er 66 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.