Matematik

parabelen

03. februar 2006 af kanne60 (Slettet)
i forskriften y = ax2 + bx + c er "c" da ikke skæringen med y-aksen ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2006 af SirBille (Slettet)

jo.. Da skæringen med y-aksen er der hvor x = 0 altså:

y = a*0^2 + b*0 + c = 0

## Bille

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2006 af SirBille (Slettet)

hov..

y = a*0^2 + b*0 + c = c

:-)

## Bille

Svar #3
03. februar 2006 af kanne60 (Slettet)

mange takkk tåger lidt .. så skulle lige være sikker =)

Skriv et svar til: parabelen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.