Matematik
grænseværdi
05. februar 2006 af
cpcpcp (Slettet)
Hvordan finder man grænseværdien til
lim x/x+1 for x gående mod 1
tak
lim x/x+1 for x gående mod 1
tak
Svar #1
05. februar 2006 af 2835 (Slettet)
du lader x gå mod 1, både i tæller og nævner.
1/(1+1)
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
1/(1+1)
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
05. februar 2006 af fixer (Slettet)
lim{x->1}(x/x+1) =
lim{x->1}(1+1) =
lim{x->1}(2) =
2
...og det bør få dig til at tænke over din måde at skrive brøker på her i foraet :-)
lim{x->1}(1+1) =
lim{x->1}(2) =
2
...og det bør få dig til at tænke over din måde at skrive brøker på her i foraet :-)
Skriv et svar til: grænseværdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
