Engelsk
Oversættelse af 1 sætning
06. februar 2006 af
DanishGirl (Slettet)
Hvordan skal jeg oversætte:
Moderne forbrugere er mere kvævende end nogensinde, ikke mindst fordi de i forvejen har alt, hvad de har brug for.
Mit bud:
Modern consumers are more demanding than ever before, not since they already have everything they need.
Synes det lyder forkert, så jeg ville blive glad hvis I havde nogle bud...?
Moderne forbrugere er mere kvævende end nogensinde, ikke mindst fordi de i forvejen har alt, hvad de har brug for.
Mit bud:
Modern consumers are more demanding than ever before, not since they already have everything they need.
Synes det lyder forkert, så jeg ville blive glad hvis I havde nogle bud...?
Svar #1
06. februar 2006 af Fingersen (Slettet)
Modern consumers are more demanding than ever /before/, not /since/(least because) they already have everything they need.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Oversættelse af 1 sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
