Matematik
Isollering
07. februar 2006 af
Mani4 (Slettet)
Er der nogen der kan finde ud af at isollere L ?
v = sqrt((F*L)/m)
v = sqrt((F*L)/m)
Svar #1
07. februar 2006 af Carsten_L (Slettet)
v = sqrt((F*L)/m) <=>
v^2 = (F*L)/m <=>
m*v^2 = F*L <=>
(m*v^2)/F = L
v^2 = (F*L)/m <=>
m*v^2 = F*L <=>
(m*v^2)/F = L
Skriv et svar til: Isollering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
