Matematik

Komplekse tal

07. februar 2006 af Peacha (Slettet)
Hej.

Hvad er den endelige løsning til

z=6,72+0,35i / 2i og

z=0,72-2,35i / 2i ?

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2006 af Carsten_L (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=176394

Svar #2
07. februar 2006 af Peacha (Slettet)

Det er mig selv der lavede den før, men jeg forstår ikke meget af det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2006 af sigmund (Slettet)

Lad være med at oprette to tråde med samme indhold.

Svaret finder du i den anden tråd.

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2006 af Duffy

Hmmm??!

z=6,72+0,35i / 2i

...men du mener faktisk nok (?)

z = (6,72 + 0,35i) / (2i)

ik?!

Isåfald er

z = (6,72 + 0,35i) / (2i)

z = (6,72 + 0,35i) / (2i) * (2i)/(2i) =

z = (6,72 + 0,35i)(2i) / ((2i) * (2i)) =

z = (6,72 + 0,35i)(2i) / ((2·2·i·i)) =

z = (6,72 + 0,35i)(2i) / ((4·i^2)) =

z = (6,72 + 0,35i)(2i) / ((4·i^2)) = [da i^2=-1]

z = (-0,70 + 13,44i) / (-4) =

z = 0.175 - 3.36i




Duffy

Svar #5
07. februar 2006 af Peacha (Slettet)

Tak for hjælpen

Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.