Matematik
redegører
07. februar 2006 af
MY3922 (Slettet)
jeg skal redegøre for at g'(x)=1/x når
g(x)=f(x)/x. ud fra det skal jeg så bestemme f...
Nogen som kan hjælpe??
g(x)=f(x)/x. ud fra det skal jeg så bestemme f...
Nogen som kan hjælpe??
Svar #1
07. februar 2006 af lany (Slettet)
Prøv beregne g'(x) ud fra g(x)=f(x)/x. Benyt reglen for differentiation af en brøk. Sæt den beregnede g'(x)lig med 1/x. Da får du en differentialligning som jeg lige hurtigt ser det.....
Svar #2
07. februar 2006 af lany (Slettet)
#0: Det er iøvrigt noget uklart, hvad opgaven egentlig går ud på. I #1 er jeg gået ud fra, at g'(x)=1/x, og vil deraf bestemme f. Hvis dette ikke er opgaven, skal du være meget mere omhyggelig med at skrive opgaven op!
Svar #3
08. februar 2006 af MY3922 (Slettet)
Jeg tror ikke det er sådan opgaven skal forståes.. jeg tror at jeg først skal gøre rede for at g'(x)=1/x når
g(x)=f(x)/x.. Og når jeg har gjort det så skal jeg bestemme f(x).. en som kan hjælpe med det??
g(x)=f(x)/x.. Og når jeg har gjort det så skal jeg bestemme f(x).. en som kan hjælpe med det??
Skriv et svar til: redegører
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
