Matematik
Hjælp til mat
07. februar 2006 af
Ida1234 (Slettet)
En populations størrelse til tiden t kaldes N(t). Det gælder at N(O) = 10000, samt den hastighed, populationen ændrer sig med N'(t) er proportional med N(T) med proportionalitetsfaktoren 0,25. Beregn populationen til tiden T=5
Kan det passe at N(T) = 10000*e^0,25t
og at N(5) derfor =34903,43?
Kan det passe at N(T) = 10000*e^0,25t
og at N(5) derfor =34903,43?
Skriv et svar til: Hjælp til mat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
