Matematik
Integralregning
08. februar 2006 af
john2005 (Slettet)
Opgaven lyder:
(INT) (tanx-1)tanx dx + (INT) 1 dx
Jeg ved jeg skal sætte tanx til t, og at dt således bliver dx= 1/(1+t^2) dt
Men nu sidder jeg fast..
Indtil nu har jeg:
(INT)(t-1)t * 1/(1+t^2) dt =
(INT)(t^2-t)/(1+t^2) dt
Er det forkert? Og hvordan kommer jeg videre?
(INT) (tanx-1)tanx dx + (INT) 1 dx
Jeg ved jeg skal sætte tanx til t, og at dt således bliver dx= 1/(1+t^2) dt
Men nu sidder jeg fast..
Indtil nu har jeg:
(INT)(t-1)t * 1/(1+t^2) dt =
(INT)(t^2-t)/(1+t^2) dt
Er det forkert? Og hvordan kommer jeg videre?
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
