Matematik
Argumentationsproblem tan(v)=tan(180+v)
08. februar 2006 af
Æ-bet-pot-man (Slettet)
Dav
Jeg skal have lavet en kursusopgave i matematik på HTX og skal deri bruge at tan(v)=tan(180+v), men hvad kalder man det? Eller hvad man kalder sådan 2 vinkler?
F.eks. sin(v)=sin(180-v), altså sinus er den samme for suplement vinkler.
På forhånd tak
Jeg skal have lavet en kursusopgave i matematik på HTX og skal deri bruge at tan(v)=tan(180+v), men hvad kalder man det? Eller hvad man kalder sådan 2 vinkler?
F.eks. sin(v)=sin(180-v), altså sinus er den samme for suplement vinkler.
På forhånd tak
Skriv et svar til: Argumentationsproblem tan(v)=tan(180+v)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
