Matematik
Talteori (RSA).... HJÆLP!!!!! :-(
08. februar 2006 af
LA PLAYA (Slettet)
Hejsa....
Har lige nu om talteori og synes det er meget svært...
Sidder her med en opgave om RSA systemet...hvor jeg skal finde d (den hemmelige nøgle...vi ved følgende:
p=467
q=479
n=467*479=223693
FI(n)=466*478=222748
e=73443
Men hvordan finder jeg d (den hemmelige nøgle)...og hvordan gør man?
På forhånd tak...
LA PLAYA
Har lige nu om talteori og synes det er meget svært...
Sidder her med en opgave om RSA systemet...hvor jeg skal finde d (den hemmelige nøgle...vi ved følgende:
p=467
q=479
n=467*479=223693
FI(n)=466*478=222748
e=73443
Men hvordan finder jeg d (den hemmelige nøgle)...og hvordan gør man?
På forhånd tak...
LA PLAYA
Skriv et svar til: Talteori (RSA).... HJÆLP!!!!! :-(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
