Fysik
Transformerligningen
09. februar 2006 af
Danzka (Slettet)
Står her med en opgave om transformerligningen. Nærmere Ny Prisma 9 5.32
V = 230
Antal vindinger på primærspolen = 600
Antal vindinger på sekunderspolen = 6
- Hvad bliver primærstrømmen i det første lærerforsøg = ?
Vil sætte stor pris på et hurtigt respons, tak på forhånd.
V = 230
Antal vindinger på primærspolen = 600
Antal vindinger på sekunderspolen = 6
- Hvad bliver primærstrømmen i det første lærerforsøg = ?
Vil sætte stor pris på et hurtigt respons, tak på forhånd.
Svar #1
09. februar 2006 af RikkeKring (Slettet)
Jeg står med akkurat samme problem, er der ikke nogen som vil hjælpe lidt ?
på forhånd tak .
på forhånd tak .
Skriv et svar til: Transformerligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
