Fransk
kan nogen hjælpe med min oversættelse?
11. februar 2006 af
Eyd (Slettet)
Hej :) kan nogen hjælpe mig ? om du vil hjælpe kan du så ikke bara sætte streger ved det som er forkert så finder jeg nok selv ud af det :)?
Jocelyne Dutoit nommer Jo est une jeune, belle, blonde et surtout honnête fille qui dont faire sa école et été santé intérêts. Sa petite sœur Vanessa est sa contraste suffisamment pas ella a brun elle est aussi effronté et rebelle en face ses parents. De père de Jo est un très occupé homme d'affaires sa mère une vaniteux égocentrique femme qui s'intéresser plus s'établir à sa pour ses filles.
Jocelyne Dutoit – kaldet Jo – er en ung, smuk, blond og frem for alt artig pige, der passer sin skole og har sunde interesser. Hendes lillesøster, Vanessa, er hendes modsætning – ikke nok er hun mørkhåret, hun er også fræk og oprørsk over sine forældre.
Jos far er en travl foretningsmand, hendes mor en indbilsk, selvoptaget kvinde, der interesserer sig mere for sig selv end for sine døtre.
Jocelyne Dutoit nommer Jo est une jeune, belle, blonde et surtout honnête fille qui dont faire sa école et été santé intérêts. Sa petite sœur Vanessa est sa contraste suffisamment pas ella a brun elle est aussi effronté et rebelle en face ses parents. De père de Jo est un très occupé homme d'affaires sa mère une vaniteux égocentrique femme qui s'intéresser plus s'établir à sa pour ses filles.
Jocelyne Dutoit – kaldet Jo – er en ung, smuk, blond og frem for alt artig pige, der passer sin skole og har sunde interesser. Hendes lillesøster, Vanessa, er hendes modsætning – ikke nok er hun mørkhåret, hun er også fræk og oprørsk over sine forældre.
Jos far er en travl foretningsmand, hendes mor en indbilsk, selvoptaget kvinde, der interesserer sig mere for sig selv end for sine døtre.
Svar #1
12. februar 2006 af Pierre (Slettet)
Jocelyne Dutoit, nommée Jo, est une jeune, belle fille blonde et surtout honnête qui va à l'école et qui a des intérêts sains. Sa petite sœur Vanessa est son contraste, non seulement elle est brun?, elle est aussi effrontée et rebelle envers ses parents. Le père de Jo est un homme d'affaires très occupé, sa mère une femme vaniteuse, égocentrique qui s'intéresse plus à elle-même qu' à ses filles.
Amitiés,
Pierre
Amitiés,
Pierre
Svar #3
12. februar 2006 af Eyd (Slettet)
Men kan jeg spørge om et?? og det er hvorfor skal nommée have agsang??
Svar #4
12. februar 2006 af Pierre (Slettet)
Fordi nommée er den afstemte hunkønsform af det korte tillægsord.
Navnemåde: nommer = at kalde
Den korte tillægsform: nommé = kaldt
Med venlig hilsen
Pierre
Navnemåde: nommer = at kalde
Den korte tillægsform: nommé = kaldt
Med venlig hilsen
Pierre
Skriv et svar til: kan nogen hjælpe med min oversættelse?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
