Matematik
lidt hjælp til sso
14. februar 2006 af
E=m*c^2 (Slettet)
er der nogen som kan hjælpe mig med at at komme fra pi/6 = (1/sqrt(3))-((1/sqrt(3))^3 / (3)) + ((1/sqrt(3))^5 / (5))
til
pi / 6 = (1/sqrt(3)) - ((1)/(3*(sqrt(3)^3)+ ((1)/(5*(sqrt(3)^5))
eller bare hvordan man kommer fra
(1/sqrt(3))^3 / 3 til (1) / (3*(sqrt(3)^3)
til
pi / 6 = (1/sqrt(3)) - ((1)/(3*(sqrt(3)^3)+ ((1)/(5*(sqrt(3)^5))
eller bare hvordan man kommer fra
(1/sqrt(3))^3 / 3 til (1) / (3*(sqrt(3)^3)
Svar #1
15. februar 2006 af zharc (Slettet)
Heyza..., skriver du også om pi??
skriv din msn eller mail ned, så kan vi snakke sammen...
skriv din msn eller mail ned, så kan vi snakke sammen...
Skriv et svar til: lidt hjælp til sso
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
