Matematik
Hjælp til DSSO
15. februar 2006 af
d_bech (Slettet)
Er der nogen som kan løse dette ved hjælp af gauss-metoden..
har selv prøvet mange gange men uden held..
det er et seriøst skrig om hjælp....
3x + 7y + 11z = 111
5x - 3y + 7 = 47
13x - 5 + 5 = -29
skæringspunktet er (2,4,7)
har selv prøvet mange gange men uden held..
det er et seriøst skrig om hjælp....
3x + 7y + 11z = 111
5x - 3y + 7 = 47
13x - 5 + 5 = -29
skæringspunktet er (2,4,7)
Svar #1
15. februar 2006 af sigmund (Slettet)
Du må have skrevet forkert af. Mit matematikprogram giver mig løsningen
(x,y,z)=(-1097/169, 81/169, 1953/169}).
(x,y,z)=(-1097/169, 81/169, 1953/169}).
Svar #2
16. februar 2006 af d_bech (Slettet)
Ja ups..
den sidste linie skal være
13x - 5y - 5z = -29
og så mangler jeg et z ved 7tallet i anden linie..
Kan du hjælpe mig? måske bar indtil z er fundet for det kan bar ikk lykkedes for mig....!
den sidste linie skal være
13x - 5y - 5z = -29
og så mangler jeg et z ved 7tallet i anden linie..
Kan du hjælpe mig? måske bar indtil z er fundet for det kan bar ikk lykkedes for mig....!
Skriv et svar til: Hjælp til DSSO
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
