Matematik
f(x)=2 ???
17. februar 2006 af
hilo (Slettet)
hej
min lærer har skrevet at vi skla bestemme ligningen hvis f(x) er 2 i lignigen
f(x)=b*a^x hvor a er 1,10627 og b 4,1434 men han skriver at vi skal bruge solve for at løse opagven hvilket jeg ikke kan forstå da alle man kender alle ledene...
f(x) = b*a^x
f(x) = 4,1423*1,10627^x
Solve(2=4,1423*1,10627^x,x)
x=-7,20938
f(x)=4,1423*1,10627^-7,20938 kan jeg opgive det som svar i min blækregning???
svar bedes hurtigst muligt...
min lærer har skrevet at vi skla bestemme ligningen hvis f(x) er 2 i lignigen
f(x)=b*a^x hvor a er 1,10627 og b 4,1434 men han skriver at vi skal bruge solve for at løse opagven hvilket jeg ikke kan forstå da alle man kender alle ledene...
f(x) = b*a^x
f(x) = 4,1423*1,10627^x
Solve(2=4,1423*1,10627^x,x)
x=-7,20938
f(x)=4,1423*1,10627^-7,20938 kan jeg opgive det som svar i min blækregning???
svar bedes hurtigst muligt...
Svar #1
17. februar 2006 af sigmund (Slettet)
Hvis han har bedt dig om at bruge solve til at løse opgaven, så siger du bare at
Solve(2=4,1423*1,10627^x,x)
giver dig
x = -7,20938.
Du undrer dig derimod over at han har bedt jer bruge solve, da ligningen er simpel?
Solve(2=4,1423*1,10627^x,x)
giver dig
x = -7,20938.
Du undrer dig derimod over at han har bedt jer bruge solve, da ligningen er simpel?
Svar #2
17. februar 2006 af hilo (Slettet)
ømm ja nemlig ... jeg har gjort det som du gjorde men vidste ikke om det var rigtig ...tak for hjælpen
Skriv et svar til: f(x)=2 ???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
