Matematik
log(a)/log(b) ?
17. februar 2006 af
Larzu (Slettet)
Kan " log(a)/log(b) " ikke reduceres yderligere .. ?
Mindes der var en regneregel der beskriver dette, men kan ikke huske :-)
Tak for hjælpen på forhånd..
/Lars
Mindes der var en regneregel der beskriver dette, men kan ikke huske :-)
Tak for hjælpen på forhånd..
/Lars
Svar #4
17. februar 2006 af frodo (Slettet)
rolig nu!
Det kan man altså ikke.
log(a)/log(b) kan ikke reduceres mere
der gælder kun følgende:
log(a*b)=log(a)+log(b)
log(a/b)=log(a)-log(b)
Det kan man altså ikke.
log(a)/log(b) kan ikke reduceres mere
der gælder kun følgende:
log(a*b)=log(a)+log(b)
log(a/b)=log(a)-log(b)
Svar #5
17. februar 2006 af Larzu (Slettet)
havde jeg også lige hittet ud af :-D
Der skal reduceres til ukendelighed prædiker de jo ;-)
Tak for den hurtige hjælp!
/Larz
Der skal reduceres til ukendelighed prædiker de jo ;-)
Tak for den hurtige hjælp!
/Larz
Skriv et svar til: log(a)/log(b) ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
