Matematik
Projektion
23. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
Hvordan beregner man projektionens længde a vektor a på vektor b
længden af vektor a = 3
og vektor b = 3/2vektor a + a-hat
længden af vektor a = 3
og vektor b = 3/2vektor a + a-hat
Svar #1
20. oktober 2002 af Freekasonic (Slettet)
Kender du koordinaterne til projektionen og hvad mener du med b=3/2vektor a + a-hat? Er der nogen paranteser eller noget?
Skriv et svar til: Projektion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
