Matematik
Andengradsuligheder!!
22. februar 2006 af
Chick (Slettet)
Hejza..
Nogen der kan hjælpe med denne andengradsuligheder??
x^2 - 14x +40
og
2x^2-5x+3 ≥ 0
Nogen der kan hjælpe med denne andengradsuligheder??
x^2 - 14x +40
og
2x^2-5x+3 ≥ 0
Svar #1
22. februar 2006 af 2835 (Slettet)
x^2 - 14x +40
løs andengradsligningen f.eks.:
x = r1 og x = r2
du kan se det er en "glad" pareabel i det a er større end nul.
tegn en skitse hvor parablen skærer xaksen i r1 og r2, husk parablen skal være "glad" herefter kan du aflæs løsningen.
der er nok nogle eksmempler inde på nedenstående hjemmeside
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
løs andengradsligningen f.eks.:
x = r1 og x = r2
du kan se det er en "glad" pareabel i det a er større end nul.
tegn en skitse hvor parablen skærer xaksen i r1 og r2, husk parablen skal være "glad" herefter kan du aflæs løsningen.
der er nok nogle eksmempler inde på nedenstående hjemmeside
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
22. februar 2006 af Chick (Slettet)
Tak! fandt jeg også ud af..
så skulle lige til at skrive at jeg ikke behøvede hjælp alligevel..
men tak for din tid :D
så skulle lige til at skrive at jeg ikke behøvede hjælp alligevel..
men tak for din tid :D
Skriv et svar til: Andengradsuligheder!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
