Matematik
Ellipse
23. februar 2006 af
Pixy (Slettet)
Jeg har en ellipse med funktion:
(x-0)² + (y-0) ²
4b² b ² = 1 , jeg skal finde længden af de to halvakser a og b.
Er der nogen der vil hjælpe??
(x-0)² + (y-0) ²
4b² b ² = 1 , jeg skal finde længden af de to halvakser a og b.
Er der nogen der vil hjælpe??
Svar #1
23. februar 2006 af sigmund (Slettet)
Ellipsen har altså ligningen x²/4b² + y²/b² = 1?
Længden af a må være 2b, og længden af b må være b, hvor b er et positivt reelt tal.
Længden af a må være 2b, og længden af b må være b, hvor b er et positivt reelt tal.
Svar #3
24. februar 2006 af Pixy (Slettet)
Jeg ved ellers godt at længden af a er 2b og længden af b er b, men opgaven går ud på at finde finde længden af halvakserne a og b, når ellipsen er ud af ligesidet firkant med diagonaler på henholdvis 4 og 2 meter, hvor ellipsen bliver størst mulig.
Jeg er forvirret over hvordan man kan beregne ovenstående opgave..??
Jeg er forvirret over hvordan man kan beregne ovenstående opgave..??
Skriv et svar til: Ellipse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
