Matematik

Brøkregning/bevis hjælp!

23. februar 2006 af Thevoice (Slettet)
Sidder og har bøvlet med en opgaver i et par timer nu, så mon ikke i kan hjælpe:

Vis at

A/B=C/D og at A/B=(A*C)/B*D

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2006 af Madsst (Slettet)

Du har formentligt nogle oplysninger som du ikke har skrevet her...

Svar #2
23. februar 2006 af Thevoice (Slettet)

Nope -det er opgavenbeskrivelsen.. Min lærer sagde etellerandet med at isolerer C og D i den første ligning og sætte det ind i den anden.. men kan sgu ikke få det til at passe

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2006 af umk (Slettet)

ved at isolere c
c=a/b*d
og d
d=c*b/a

så tager du a/b*d og c*b/a ind i stedet for c og d i den anden ligning og reducere den

Svar #4
23. februar 2006 af Thevoice (Slettet)

Kan godt se hvad du mener, og har også prøvet nogle gange, men ender altid med A/B=(A^2*C)/B^3*D... nå men tak for hjælpen.. og godnat

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2006 af umk (Slettet)

Hvis du stadig skal bruge svaret.
når jeg har sat dem ind får jeg
A/B=(A*A/B*D)/B*(C*B)/A

A/B=(A*A*D)/(B*B)*(C*B)/A

A/B=(A*A*B*C*D)/A*B*B

A/B=(A*C*D)/B

A/B=(A*C)/B*D

jeg håber at du forstår hvad jeg har skrevet og det er rigtigt :)
jeg er kun selv igang med mate på c, såå...


Skriv et svar til: Brøkregning/bevis hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.