Matematik
Integral, HJÆLP
26. februar 2006 af
matfri (Slettet)
Hej,
jeg sidder med en differentiallignign som jeg skal have integreret, men kan bare ikke få den løst!!
dB/dt=1,2*10^-8*B*(2,6*10^6-B)
Vil gerne have nogle "mellemregninger".
På forhånd tak!:D
jeg sidder med en differentiallignign som jeg skal have integreret, men kan bare ikke få den løst!!
dB/dt=1,2*10^-8*B*(2,6*10^6-B)
Vil gerne have nogle "mellemregninger".
På forhånd tak!:D
Svar #1
26. februar 2006 af bobbie (Slettet)
Hvis du bare skal løse diff ligningen, så kan du bruge formelsamlingen. Så vidt jeg kan se er ligningen af formlen ay(M-y), hvor a = 1,2*10^-8 og M = 2,6*10^6. løsningen her til er:
y = M / (1+c*e^(-aMx))
hvor c findes ved indsætning af et punkt...
y = M / (1+c*e^(-aMx))
hvor c findes ved indsætning af et punkt...
Svar #2
26. februar 2006 af Mirage.dk (Slettet)
a) dB/dt=1,2*10^-8*B*(2,6*10^6-B)
b) dB/dt=1,2*10^(-8*B)*(2,6*10^(6-B))
Skal lige være sikker på, hvordan diff.ligningen egentlig ser ud...?
b) dB/dt=1,2*10^(-8*B)*(2,6*10^(6-B))
Skal lige være sikker på, hvordan diff.ligningen egentlig ser ud...?
Svar #3
26. februar 2006 af 2835 (Slettet)
start dog med at gange ind og del op i to integraler...
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Integral, HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
