Matematik
Terminsprøven
27. februar 2006 af
TKN (Slettet)
Hey,
Jeg skal til terminsprøve i Mat A på onsdag, og har siddet sammen med nogle gutter for at løse nogle problemstillinger, som forberedelse.
Desværre er der noget som vi finder svært - enten kan vi ikke finde ud af det, ellers kan vi bare ikke se pointen i det :D
#1
f(x)=(sin(kvadratrod x))/(kvadratrod x)
Den skal integreres.
Indtil videre har vi fundet:
du/dx = 0,5(kvadratrod x)^-1
#2
Integralet af:
(-20/x)^2
23,24e^(-0,15x)
Dertil også:
(23,24e^(-0,15x))^2
#3
Vi er lidt i tvivl om, hvorledes følgende ventorfunktion skal differentieres:
X(t)= (e^(0,5t)*cos(5t))
Er det:
X'(t)= e^(0,5t)*cos(5t)+ e^(0,5t)*-sin(5t)
Eller
X'(t)= 0,5*e^(0,5t)*cos(5t)+ e^(0,5t)*-sin(5t)
Håber på noget hjælp!
På forhånd mange tak :D
Jeg skal til terminsprøve i Mat A på onsdag, og har siddet sammen med nogle gutter for at løse nogle problemstillinger, som forberedelse.
Desværre er der noget som vi finder svært - enten kan vi ikke finde ud af det, ellers kan vi bare ikke se pointen i det :D
#1
f(x)=(sin(kvadratrod x))/(kvadratrod x)
Den skal integreres.
Indtil videre har vi fundet:
du/dx = 0,5(kvadratrod x)^-1
#2
Integralet af:
(-20/x)^2
23,24e^(-0,15x)
Dertil også:
(23,24e^(-0,15x))^2
#3
Vi er lidt i tvivl om, hvorledes følgende ventorfunktion skal differentieres:
X(t)= (e^(0,5t)*cos(5t))
Er det:
X'(t)= e^(0,5t)*cos(5t)+ e^(0,5t)*-sin(5t)
Eller
X'(t)= 0,5*e^(0,5t)*cos(5t)+ e^(0,5t)*-sin(5t)
Håber på noget hjælp!
På forhånd mange tak :D
Skriv et svar til: Terminsprøven
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
