Matematik
potensvækst
27. februar 2006 af
white_angel (Slettet)
Punkterne til en potenssammenhæng er (6000,1) & (30000,4)
log4-log1
a=----------------=0,861
log30000-log6000
1
b=-----------=0,00005585
6000
y=0,00005585*x^0,861
Er det rigtigt?
b)Bestem f(120)
c)Løs ligningen f(x)=144
Er der nogle der kan se om det er rigtigt
det jeg har lavet,og hjælpe mig med at løse de to andre opgaver?
log4-log1
a=----------------=0,861
log30000-log6000
1
b=-----------=0,00005585
6000
y=0,00005585*x^0,861
Er det rigtigt?
b)Bestem f(120)
c)Løs ligningen f(x)=144
Er der nogle der kan se om det er rigtigt
det jeg har lavet,og hjælpe mig med at løse de to andre opgaver?
Skriv et svar til: potensvækst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
