Matematik
eksamensopg
28. februar 2006 af
est (Slettet)
Hej
Jeg har fået stillet flg. opgave i et eksamenssæt fra august 2005...- og jeg er desværre blevet i tvivl om hvad der menes med vækstraten i sidste del af opgaven.. Opgaven lyder:
En eksponentielt voksende funktion f er bestemt ved: f(x)=b*1,20^x
Bestem b, så f(1)=240
Bestem vækstraten for f.
- i øvrigt, jeg har fået b til 200
På forhånd tak for hjælpen..:)
EST
Jeg har fået stillet flg. opgave i et eksamenssæt fra august 2005...- og jeg er desværre blevet i tvivl om hvad der menes med vækstraten i sidste del af opgaven.. Opgaven lyder:
En eksponentielt voksende funktion f er bestemt ved: f(x)=b*1,20^x
Bestem b, så f(1)=240
Bestem vækstraten for f.
- i øvrigt, jeg har fået b til 200
På forhånd tak for hjælpen..:)
EST
Svar #2
28. februar 2006 af est (Slettet)
Hvordan det? Er det noget jeg kan læse noget om i Mat 1 eller mat 2?
Ellers mange tak for hjælpen..
Mvh EST
Ellers mange tak for hjælpen..
Mvh EST
Skriv et svar til: eksamensopg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
