Matematik

Er lidt usikker...

28. februar 2006 af zirt25 (Slettet)
(kvadratrod(x+1) + (1/kvadratrod(x+1)))^2

Det bliver:

(x+1) + (1/(x+1)) + kvadratrod(x+1)

Håber der er nogen der har lyst til at kigge, fordi er usikker på det jeg har fået.

Hilsen Malene

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2006 af Otzen (Slettet)

hvordan er du kommer frem til det? du skal bare udregne udtrykket, ikke?

Svar #2
28. februar 2006 af zirt25 (Slettet)

jeg har regnet det her (...)^2 ud

så få jeg det til

(x+1) + (1/(x+1)) + kvadratrod(x+1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2006 af Otzen (Slettet)

brug kvadratsætningerne..
1) (a+b)^2=a^2+b^2+2ab
2) (a-b)^2=a^2+b^2-2ab
3) (a+b)(a-b)=a^2-b^2

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2006 af Otzen (Slettet)

altså er det 1. kvadratsætning, du skal bruge

Svar #5
28. februar 2006 af zirt25 (Slettet)

Ja, det har jeg også brugt så får jeg det til
(x+1) + (1/(x+1)) + kvadratrod(x+1)

Det må være rigtig... eller hvad?

Ok ellers tak...

Skriv et svar til: Er lidt usikker...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.