Tysk

Få linjers hjælp.

02. marts 2006 af Tashii (Slettet)
Hej, jeg sidder med et par oversættelser, som jeg er i tvivl om.
(Dansk-Tysk)

1) Ok. Så siger vi det.
= Guck mal

2) Vi ses i morgen.
= Ka ikke finde ud af den?

3) Hvad koster det.
= Was kostet das! + Wie viel wird es

4) Det er en skam.
=

5) Det er jeg ked af.
=

6) Se her.
=

7) Det er en skam!
= Schade!

8) Farvel! Hej!
= Bis morgen!

Det er disse sætninger jeg skal bruge, som jeg skal sætte ind i stedet for de 8 oven over.

Tschüss
Alles Klar!
Shade!
Tut mir Leid!
Guck mal!
Bis morgen!
Was kostet das? - Wir viel wird es?

Jeg tror at de er forkortet, og når jeg skal finde ordene i ordbogen, holder det hele ikke helt sammen?

Svar #1
02. marts 2006 af Tashii (Slettet)

Ingen der lige har et par minutter:-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2006 af jurs (Slettet)

ville gerne hjælpe.. men forstår ikke helt hva det er du skal?
altså de ord på tysk du har? hva skal de?

Svar #3
02. marts 2006 af Tashii (Slettet)

Altså der står nogle sætninger på dansk.
Som jeg skal oversætte til tyks.
Og de er oversat i bogen(til tysk), vi skal bare finde ud af hvad der hører til hvad.(De er placered forskeliigt)
Og det er det der forivrrer mig.
For jeg kan ikke finde oversættelserne.

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2006 af Otokonoko (Slettet)


1) Ok. Så siger vi det.
= Alles Klar!

2) Vi ses i morgen.
= Bis morgen!

3) Hvad koster det.
= Was kostet das! + Wie viel wird es

4) Det er en skam.
= Shade!

5) Det er jeg ked af.
= Tut mir Leid!

6) Se her.
= Guck mal!

7) Det er en skam!
= Schade!

8) Farvel! Hej!
= Bis morgen!

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2006 af Otokonoko (Slettet)

Hov undskyld...

Rettet:

1) Ok. Så siger vi det.
= Alles Klar!

2) Vi ses i morgen.
= Bis morgen!

3) Hvad koster det.
= Was kostet das! + Wie viel wird es

4) Det er en skam.
= Shade!

5) Det er jeg ked af.
= Tut mir Leid!

6) Se her.
= Guck mal!

7) Det er en skam!
= Schade!

8) Farvel! Hej!
= Tschüss

Svar #6
02. marts 2006 af Tashii (Slettet)

Takker mange gange.
Men det jeg ikke forstår er at Alles Klar betyder på dansk = Alle klar
Hvordan kan det så være at det bliver til "Ok. Så siger vi det"
- Det er vel bare sådan nogle ting, man skal huske i tysk?
Det er ikke kun med denne, men også de andre. Indvikled...

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. marts 2006 af Otokonoko (Slettet)

sådan er tysk vist bare

Svar #8
02. marts 2006 af Tashii (Slettet)

Okey :-)
Takker endnu engang.

Skriv et svar til: Få linjers hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.