Engelsk
kun 300 ord ;)
den er ikke så lang, så hvis der er en der har tid kan de bare kigge den igennem.. her kommer den.. (det er bare et summary)
The main character is a woman who is a journalist, she has a husband two children and some pets. She was in her office thinking of, to log on a website to see if somebody interesting had logged on. She imagined what the people’s employment were now. On the websidte she saw a name which surprised her, videlicet Jed Cunningham. She was surprised because Jed was her old school-boyfriend, and she knew that he was not the kind of person who looked back on the past. She thought of the time when they were in love, they were just 17 years old. Their love was very passionat, but they did not sleep with each other.
They was very different, especially him, from others at their age. They talked to each other in codes, and lokked at each other so nobody could read they facial expression. They lived in an other world, but it was good for them.
They had many dreams and expectations for their future, but when she came to think of what their plans for the future were, then she remembered why he left her. He wanted, as a 18 years old boy, leav his parents in favour of leaving to Ireland and work as a poet. She thought it was preposterous because they were young and furthermore that her parents had their expectations of her going to university and getting a career at becomming successful.
All of a sudden she sees that she has four emails in her inbox, and one of them was from Jed. They wrote a bit together, but at one time she has had enough of him and deleted his emails.
på forhpnd tak for hjælpen!
//Shorty
Svar #1
02. marts 2006 af Luli (Slettet)
Det var de 2 stave fejl, jeg fandt.. men nu er jeg heller ikke verdens bedste ^^
Gl
Svar #2
02. marts 2006 af shortyboo (Slettet)
ellers tak! :o)
//Shorty
Svar #3
02. marts 2006 af Luli (Slettet)
Svar #4
02. marts 2006 af Luli (Slettet)
Jeg har et projekt om overtro.. og min lære sagde at jeg skulle finde nogle sammenligner og modsætninger i forhold til kirken.. altså Kirken kontra overtro,
Er der ikke en/nogle som har nogle eksempler ? han slet ikk finde noget :(
Svar #6
02. marts 2006 af shortyboo (Slettet)
//shorty :)
Svar #7
02. marts 2006 af jammal (Slettet)
-Prøv at omfomulere dette: "She was in her office thinking of, to log on a website to see if somebody interesting had logged on"..Jeg forslår" She was in her office considering logging on a website"
- passionat -----> husk "e" til sidst
- "They was very different"----> they were..
- "so nobody could read they facial" ----> So nobody could read their facial ..."
det var ellers dem, som jeg så hurtigt!
Svar #8
02. marts 2006 af shortyboo (Slettet)
//Shorty
Svar #9
02. marts 2006 af shortyboo (Slettet)
//Shorty
Svar #10
02. marts 2006 af line1209 (Slettet)
They had many dreams and expectations for the future, but AS she REMEMBERED their plans for the future, she remembered why he left her. WHEN HE WAS 18 YEARS OLD, HE WANTED TO LEAVE HIS PARENTS, AND GO TO IRELAND TO WORK AS POET. She though that it was preposterous, KOMMA because they were young and furthermore KOMMA (slet that) her parents had (slet their) expectations of her going to A university KOMMA (slet and) getting a career AND (slet at) BECOMING successful.
All of a sudden KOMMA she sees that she has four emails in her inbox (slet komma) and one of them IS (du skriver jo i nutid nu). They wrote a bit together, but at one time she has had enough of him (skal omformuleres. Eg. She suddenly had enough of him = hun fik pludselig nok af ham. Eller she got enough of him = hun fik nok af ham. Eller she realised that he was too much = hun indså at han var for meget)… and deleted his emails.
Håber du kan tyde mine rettelser og bruge nogle af dem... :-)
Svar #11
02. marts 2006 af shortyboo (Slettet)
One the Website, KOMMA she saw a name KOMMA which surprised her, videlicet? (jeg er ikke sikker på hvad du mener her) Jed Cummingham.
det betyder "nemlig".. altså at hun var overrasket over at se hans navn..
//Shorty
Svar #12
02. marts 2006 af shortyboo (Slettet)
//Shorty..
(jeg har mange komma fejl, det er jeg heller ikke særlig god til!)
Skriv et svar til: kun 300 ord ;)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
