Matematik
Differentialligning
04. marts 2006 af
KR. (Slettet)
Heysa!
f(x) = e^x +x er løsning til differentialligningen:
dy/dx = y-x+1
Jeg har gjort flg:
f'(x) = e^x +1
e^x +1 = (e^x+x)-x+1 => e^x +1 = e^x +1
men er i tvivl om x'erne spiser hinanden i ovenstånende ligning, altså
e^x +1 = e^x+x-x+1, her "spiser" x'erne jo hinanden....Er det rigtigt??
f(x) = e^x +x er løsning til differentialligningen:
dy/dx = y-x+1
Jeg har gjort flg:
f'(x) = e^x +1
e^x +1 = (e^x+x)-x+1 => e^x +1 = e^x +1
men er i tvivl om x'erne spiser hinanden i ovenstånende ligning, altså
e^x +1 = e^x+x-x+1, her "spiser" x'erne jo hinanden....Er det rigtigt??
Svar #2
04. marts 2006 af nikole (Slettet)
Jeg mente f(x) = hvor 60 nok skal ind på x' plads, altså F(60).. mere kan jeg ikke...
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
