Matematik
tangent
05. marts 2006 af
miklos (Slettet)
hvis jeg er nået frem til at
y-1=-1,333(x-(-4))
giver det så ikke
y=-1,333x
y-1=-1,333(x-(-4))
giver det så ikke
y=-1,333x
Svar #2
05. marts 2006 af Carsten_L (Slettet)
y-1 = -4/3(x-(-4))
y = -4/3(x-(-4))+1
y = -4/3(x+4)+1
y = -(4/3)x - 16/3 + 1
y = -(4/3)x - 13/3
y = -4/3(x-(-4))+1
y = -4/3(x+4)+1
y = -(4/3)x - 16/3 + 1
y = -(4/3)x - 13/3
Skriv et svar til: tangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
