Fysik
gitterformlen
06. marts 2006 af
Mani4 (Slettet)
sin(vinkel)= (m*lambda)/d
m = 1, lambda = 632,8nm, d = 200streger/mm
hvordan finder jeg vinklen?
jeg har prøvet at lave 632,8nm om til mm ved at gange med 10^6 og derefter delt det med gitterkonstanten, men resultatet bliver stadig urealistisk
m = 1, lambda = 632,8nm, d = 200streger/mm
hvordan finder jeg vinklen?
jeg har prøvet at lave 632,8nm om til mm ved at gange med 10^6 og derefter delt det med gitterkonstanten, men resultatet bliver stadig urealistisk
Svar #1
06. marts 2006 af eightx2 (Slettet)
Du skal have lavet din d om, så der står d = x nm
Lambda bliver bare i nm.
Lambda bliver bare i nm.
Svar #2
06. marts 2006 af Mani4 (Slettet)
hvordan gør jeg det? gange med 10^6 eller 1/200 * 10^-6 ??
Skriv et svar til: gitterformlen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
