Matematik
Overslag. HASTER!!
07. marts 2006 af
JohJohn (Slettet)
Når man laver overslag, hvordan ved man så hvor meget det skal afrundes:
Lav overslag:
413+980 er ca=
1691-805 er ca=
105*19.2 er ca=
Lav overslag:
413+980 er ca=
1691-805 er ca=
105*19.2 er ca=
Svar #2
07. marts 2006 af Molle (Slettet)
#1 Har du lavet en lille tastefejl?
1. ca. 1400
Hvis det er til en af de der skide færdighedsregninger, man får i folkeskolen er det også svært at vide, hvor præcist man skal angive tallet, når der står ca.
1. ca. 1400
Hvis det er til en af de der skide færdighedsregninger, man får i folkeskolen er det også svært at vide, hvor præcist man skal angive tallet, når der står ca.
Skriv et svar til: Overslag. HASTER!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
