Matematik
T2 og T1/2 ???
08. marts 2006 af
B-runo (Slettet)
Hej. Hvad betyder begreberne T2 og T1/2, i graf-kontekst, og hvodan finder jeg dem på en graf?
På forhånd tak,
Mvh Jakob.
På forhånd tak,
Mvh Jakob.
Svar #1
08. marts 2006 af Stinnie (Slettet)
T2 er fordoblingskonstanten og T½ er halveringskonstanten.
I din lærebog må du have en forklaring på disse og deres formler:
T2=log(2)/log(a)
T½=log(½)/log(a)
I din lærebog må du have en forklaring på disse og deres formler:
T2=log(2)/log(a)
T½=log(½)/log(a)
Skriv et svar til: T2 og T1/2 ???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
