Matematik

potensfunktion

08. marts 2006 af white_angel (Slettet)
Om en potensfunktion gælder at y = 341 for x= 8,6 ,samt at y-værdierne øges med 15%når x-værdierne øges med 6%.

a)Bestem regneforskriften .
b)Med hvor mange % vokser x-værdierne når
y-værdierne vokser med 20%?

Jeg håber at der er nogle af jer der kan
kan hjælpe mig med den her afleveringsopgave fordi jeg ved ikke hvordan man laver den.

Svar #1
08. marts 2006 af white_angel (Slettet)

Er der ingen der kan hjælpe mig?

Svar #2
08. marts 2006 af white_angel (Slettet)

Kom nu i er mit eneste håb, fordi jeg aner ikke hvordan man løser sådan nogle opgaver.

Svar #3
08. marts 2006 af white_angel (Slettet)

please den er til imorgen.

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2006 af dnadan (Slettet)

hmmm måske er det således a skal findes:
341*1,1=(8,6*1,06)^a
(dette er bare et kvalificeret gæt)

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. marts 2006 af dnadan (Slettet)

341*1,15=(8,6*1,06)^a
er sgu for træt til dette...*

Skriv et svar til: potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.