Matematik
Logaritme
12. marts 2006 af
baloon (Slettet)
Hvordan løser man:
L = k – 20*log( r ) og
L = k – 20*log( 2r )
Jeg har trukke de to ligninger fra hinanden og får:
k-20log(2r)-(k-20logr)=20logr-20log2r
<=>
20(logr-log2r)=20(logr-(log2+logr)=20(log2)
<=>
20log2=log2^20
er det rigtigt?
L = k – 20*log( r ) og
L = k – 20*log( 2r )
Jeg har trukke de to ligninger fra hinanden og får:
k-20log(2r)-(k-20logr)=20logr-20log2r
<=>
20(logr-log2r)=20(logr-(log2+logr)=20(log2)
<=>
20log2=log2^20
er det rigtigt?
Svar #2
12. marts 2006 af iinnaj (Slettet)
du skal sætte de to ligninger lig med hinanden:
k - 20*log(r) = k - 20*log (2r)
k - 20*log(r) = k - 20*log (2r)
Svar #3
12. marts 2006 af baloon (Slettet)
jaja
k - 20*log(r) = k - 20*log (2r)
<=>
k-20log(2r)-(k-20logr)=20logr-20log2r
<=>
20(logr-log2r)=20(logr-(log2+logr)=20(log2)
<=>
20log2=log2^20
er det rigtig?
k - 20*log(r) = k - 20*log (2r)
<=>
k-20log(2r)-(k-20logr)=20logr-20log2r
<=>
20(logr-log2r)=20(logr-(log2+logr)=20(log2)
<=>
20log2=log2^20
er det rigtig?
Svar #5
12. marts 2006 af filleellif (Slettet)
k - 20*log(r) = k - 20*log(2r)
<=>
20*log(r) = 20*log(2r)
<=>
log(r) = log(2r)
<=>
log(r) = log(2) + log(r)
<=>
log(2) = 0 , hvilket ikke passer. Der er derfor ingen løsninger.
<=>
20*log(r) = 20*log(2r)
<=>
log(r) = log(2r)
<=>
log(r) = log(2) + log(r)
<=>
log(2) = 0 , hvilket ikke passer. Der er derfor ingen løsninger.
Skriv et svar til: Logaritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
