Matematik
hjælp
12. marts 2006 af
Happy (Slettet)
1/y^2 = -y^-1 hvorfor er nr 1 lig nr 2 ???
Svar #1
12. marts 2006 af dnadan (Slettet)
undskyld mig... men de er da ikke lige hinanden.
hvis der stod:
-1/y^1 = -y^-1
eller
1/y^2 = y^-2
var de lig hinanden
hvis der stod:
-1/y^1 = -y^-1
eller
1/y^2 = y^-2
var de lig hinanden
Svar #3
12. marts 2006 af dnadan (Slettet)
så må din lærer have lavet en fejl...prøv selv at se om de passer, hvis man bruger potens reglerne...
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
