Matematik
Skæring mellem parabel og linje
13. marts 2006 af
vines (Slettet)
Hvordan finder jeg skæringen mellem disse to?:
l: y=2x-2
p: y=-x^2+3x+4
l: y=2x-2
p: y=-x^2+3x+4
Svar #1
13. marts 2006 af dnadan (Slettet)
brug substitionsmetoden altså sig:
2x-2=-x^2+3x+4
Og løs derefter denne ligning, nu kender du ved hvilke x-værdier graferne skærrer hinanden i, så burde det være nemt at finde y-værdien...
mvh. DnaDan
2x-2=-x^2+3x+4
Og løs derefter denne ligning, nu kender du ved hvilke x-værdier graferne skærrer hinanden i, så burde det være nemt at finde y-værdien...
mvh. DnaDan
Skriv et svar til: Skæring mellem parabel og linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
