Matematik
MATRICER
14. marts 2006 af
llm (Slettet)
Hej.
Der er givet en matrix:
F = A * C * A^T
som skal omskrives til:
C = A^T * F * A
Hvordan gør man det når man har noget med en transponeret matrix??
Tak.
Der er givet en matrix:
F = A * C * A^T
som skal omskrives til:
C = A^T * F * A
Hvordan gør man det når man har noget med en transponeret matrix??
Tak.
Svar #1
15. marts 2006 af sigmund (Slettet)
Du ganger med A til højre for C og A^T, og med A^T til venstre.
Svar #2
15. marts 2006 af fixer (Slettet)
#0
Hvis #1 skal virke, har du udeladt en væsentlig oplysning, nemlig at A er unitær.
Hvis #1 skal virke, har du udeladt en væsentlig oplysning, nemlig at A er unitær.
Svar #3
15. marts 2006 af sigmund (Slettet)
#2,
Jeg er sikker på at #0 har udeladt nogen oplysninger om A.
I #1 går jeg ud fra at A^T * A = I, hvor I er enhedsmatricen. Det må så igen betyde at A er unitær, jf. http://mathworld.wolfram.com/UnitaryMatrix.html.
Jeg er sikker på at #0 har udeladt nogen oplysninger om A.
I #1 går jeg ud fra at A^T * A = I, hvor I er enhedsmatricen. Det må så igen betyde at A er unitær, jf. http://mathworld.wolfram.com/UnitaryMatrix.html.
Skriv et svar til: MATRICER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
