Matematik

Pyt. læring

14. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)
Hey people

her en opgave jeg ikke kan huske:

Beregn c, når a = 6 og b = 8 ...

Svar #1
14. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)

Hvad er c ??

tak

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2006 af Miss88 (Slettet)

a^2?b^2 = c^2

hvis det er en retvinklet trekant

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2006 af Duffy

c = 10

Svar #4
14. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)

HVAD ER DET NU DET DER ^TEGN BETYDER:p

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2006 af Jackass (Slettet)

Tegnet du hentyder til betyder opløftet i, fx 2^2=4

Svar #6
14. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)

Okay, tak jackass

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. marts 2006 af Deschain (Slettet)

^ betyder "opløftet i"

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. marts 2006 af Deschain (Slettet)

hmm too late:p

Skriv et svar til: Pyt. læring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.