Fysik
Magnetfelt for en spole
15. marts 2006 af
Anna18 (Slettet)
Hej
Jeg har i fysik lavet et forsøg hvor jeg skulle undersøge magnetfeltet for en spole.
En af øvelerne gik ud på at måle sammenhørende værdier mellem afstanden x langs aksen gennem centrum af spolen og den magnetiske induktion B.
Jeg har lavet potens-regression på mine resultater og får ligningen:
y = 0.0074x-1.7515
Jeg skal skrive rapport om dette forsøg og der står så at jeg skal kommentere grafen og dens ligning i henhold til formlen:
B=u_0*(N*I*r^2)/(2*(r^2+x^2)^(3/2))
u_0: vacuum permeabiliteten
Hvordan kan jeg kommentere dette på en god måde?
Mvh. Anna
Jeg har i fysik lavet et forsøg hvor jeg skulle undersøge magnetfeltet for en spole.
En af øvelerne gik ud på at måle sammenhørende værdier mellem afstanden x langs aksen gennem centrum af spolen og den magnetiske induktion B.
Jeg har lavet potens-regression på mine resultater og får ligningen:
y = 0.0074x-1.7515
Jeg skal skrive rapport om dette forsøg og der står så at jeg skal kommentere grafen og dens ligning i henhold til formlen:
B=u_0*(N*I*r^2)/(2*(r^2+x^2)^(3/2))
u_0: vacuum permeabiliteten
Hvordan kan jeg kommentere dette på en god måde?
Mvh. Anna
Skriv et svar til: Magnetfelt for en spole
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
