Matematik

Eksamensopgaver !!??

16. marts 2006 af 2ql4u (Slettet)
Hejsa jeg har mistet min matematik bog med eksamensopgaver (den der blå og hvid stribede bog)... nogen der har den som kan hjælpe mig med at resitere opgaverne: 1.169, 1.233, 5.022, 5.023 og 5.079 ?... håber der er en der kan hjælpe mig , det er virkelig krise ... !

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2006 af timothy (Slettet)

prøv at se ind under opgaver

Svar #2
16. marts 2006 af 2ql4u (Slettet)

har kikket der er kun 5.079 :(...

Svar #3
16. marts 2006 af 2ql4u (Slettet)

er der ikke en der har den bog ??... jeg skal bare ha opgaven at vide... ikke svar/forklaring

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2006 af Marrq (Slettet)

Hvad er der for et niveau?

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2006 af Moderatoren

#0

Hvis du ikke kan andet; www.matematikbutikken.dk

Svar #6
16. marts 2006 af 2ql4u (Slettet)

Hvad er der for et niveau?

det er 2.g

Svar #7
16. marts 2006 af 2ql4u (Slettet)

det hjælper mig ikke så meget at købe den , skal bruge de der opgaver idag eftersom de skal afleveres i morgen ... ellers tak...

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. marts 2006 af Moderatoren

#7

Tag hjem til en fra din klasse..

Svar #9
16. marts 2006 af 2ql4u (Slettet)

gider ikke til at skulle til køre rundt på cykel nu her :/ ...

Brugbart svar (0)

Svar #10
16. marts 2006 af Moderatoren

#9

Tja.. det skulle du jo så have tænkt på noget før!

Svar #11
16. marts 2006 af 2ql4u (Slettet)

jaja men desværre er vi ikke alle sammen lige så perfekte som dig jeppe101 :) :P...

Brugbart svar (0)

Svar #12
16. marts 2006 af allan_sim

#11.

1.169
En funktion f er givet ved f(x)=x^3+1.
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1)).

1.233
I et koordinatsystem er givet tre punkter A(1,2), B(4,-6) og C(6,-5).
Beregn arealet af trekant ABC.

5.022
En funktion f er bestemt ved f(x)=x/(x^2-2x+9).
Bestem f'(x), og beregn de lokale ekstremumssteder for f.
Beregn den eksakte værdi af såvel maksimum som minimum for f.

5.023
En funktion f er fastlagt ved f(x)=2x^3+3x^2-12x, hvor x tilhører [-3;3].
Bestem værdimængden for f.

5.079
Bestem integralet
int((2cos(x))/(2+sin(x)))dx

Og så lad lige være med at være så klodset en anden gang... :-)

Brugbart svar (0)

Svar #13
16. marts 2006 af *pernille* (Slettet)

Ellers så prøv at søg på google ;)

Svar #14
16. marts 2006 af 2ql4u (Slettet)

Wuhoo !... tusind mange tak Allan_sim ! du er en stand-up guy ! :)

Skriv et svar til: Eksamensopgaver !!??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.